skip to Main Content
Van bruiloft tot bedrijfsfeest, de beste kwaliteit

DJ personeelsfeest / bedrijfsfeest

Dj personeelsfeest of bedrijfsfeest in Brabant gezocht? DJ Giel is uw professionele partner bij de organisatie en realisatie van uw feest.
We bieden complete discoshows waarbij het licht en geluid compleet door ons verzorgd wordt.
Een goed feest is geslaagd wanneer iedereen het naar zijn zin heeft gehad, muziek is hierin een hele belangrijke factor. Een goede dj speelt in op het publiek.

Allround feest dj

Doordat dj Giel veel ervaring heeft als bruiloft dj op trouwfeesten, en daarbij ook als allround feestdj werkzaam is in Cafe’s, heeft hij de specialiteit om de juiste muziek op het juiste moment te draaien voor een breed publiek. DJ Giel is een echte allround dj en kan alle genres en muzieksoorten combineren en is daarmee uitermate geschikt als DJ voor personeelsfeest of bedrijfsfeest. Met zijn eigen drive in show maakt deze dj een groot feest voor al uw gasten. De muziek wordt uiteraard afgestemd op uw wensen en kan desgewenst in een bepaald thema zoals: Dance classics, 80’s en 90’s, apres ski party etc…

dj personeelsfeest
dj personeelsfeest / bedrijfsfeest

Drive in show

DJ Giel verzorgt complete drive in shows, dat wil zeggen dat DJ Giel met een complete licht en geluidshow uw feest komt aankleden. Voor personeelsfeesten zijn de “Luxe shows” uitermate geschikt. Deze discoshows zijn inclusief professionele lichtshow, waarbij de spots hangen aan een horizontale truss-constructie. Alle lampen en effecten zijn van de nieuwste LED techniek en kunnen door computersturing elke kleur en combinatie of kleurenthema’s krijgen. Feestlocaties, zalen en bedrijfsruimtes kunnen we mooi aanlichten met LED floorspots.

De professionele geluidsset is van hoge kwaliteit, kan erg hard als het moet, maar klink ook fantastisch op lage volumes. De installatie kan gebruikt worden voor presentaties of voor live-muziek van bijvoorbeeld een bandartiest. Ook het geluid van een dvd-speler of laptop kan door ons versterkt worden. Kortom de ideale drive in show met dj voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest.

Discovloer / Dansvloer / Ledvloer

Met regelmaat leveren we bij onze shows ook een verlichte discovloer.
Veel bedrijven willen op hun feest iets extra’s en geven hun feest een extra dimensie door zo’n verlichte dansvloer.
We verzorgen de complete show en dragen zorg voor de planning, op en -afbouw, bediening van de dansvloer en alles wat daarbij komt kijken.

Enkele bedrijven die de kwaliteit van  www.draaimeesters.com naar tevredenheid hebben ervaren:

SWZ, Mars Veghel,  Professionals in NAH BV, Udea BV Veghel, Emiliusschool Son, Jubileum Jumbo Nuenen, Ingenieursbureau Inpijn-Blokpoel Son BV, AC Duinendaal,

 

 

Back To Top