skip to Main Content
Van bruiloft tot bedrijfsfeest, de beste kwaliteit

Een ‘festival bruiloft’ jullie feest in festivalsfeer

Helaas geen festivals in 2020, door de maatregelen tegen de bestrijding van corona. We missen het, feesten in de buitenlucht, de muziek, de sfeer, de mensen! Hét ultieme buitengevoel in de zomer.

Moeten jullie de bruiloft verplaatsen door de Corona-maatregelen?

Veel bruidsparen moeten noodgedwongen hun bruiloft verplaatsen.
Sommige locaties’s zitten al vol en hebben dit jaar misschien geen plek meer voor jullie bruiloft. Je kunt de bruiloft verplaatsen naar 2021, maar wellicht kun je ook ‘out-of-the-box’ gaan en de plannen volledig omgooien.
Omdenken…wat dacht je van een festival bruiloft!

Een bruiloft in een tent? is dat veel werk?

Een festival bruiloft, oftewel een complete bruiloft regelen is natuurlijk veel werk en ik snap goed dat er veel mensen tegenop zien. Toch is een feest op een eigen locatie het overwegen waard. Misschien wil de oorspronkelijke locatie wel met jullie meedenken, grote kans dat ze ervaring hebben met het verzorgen van catering op locatie. Je hebt natuurlijk wel de ruimte nodig, een groot stuk gras of een weiland. Er zal een tent gehuurd moeten worden, meubilair, toiletwagen, stroomvoorziening etc. Draaien jullie je hand hier niet voor om en wil je de uitdaging aan gaan. De Draaimeesters helpen graag mee en willen hun ervaring graag delen.

Back To Top