skip to Main Content
Van bruiloft tot bedrijfsfeest, de beste kwaliteit

Wat is Snappshot?

Een leuke toevoeging voor jullie feest is Snappshot.
Hiermee kunnen jullie gasten tijdens het feest foto’s maken en direct tonen op een groot TV scherm.
De foto’s kun je later allemaal downloaden. Het is te beschouwen als een live gastenboek waarbij men zelf de foto’s/selfies maakt.

Snappshot of een photobooth?

Hét grote voordeel van Snappshot is de actie en interactie op de dansvloer. Waar een photobooth vaak achter in de zaal staat en mensen van de dansvloer ‘lokt’ is het omgekeerde effect zichtbaar bij het gebruik van deze ‘feest foto app’. De foto’s worden gemaakt door jullie gasten, van elkaar of een selfie. Ze worden daarna getoond op een TV scherm op de dansvloer. Maar het is natuurlijk ook leuk om zowel een photobooth (bijvoorbeeld bij binnenkomst van de gasten) alsook Snappshot (bij de dansvloer) te hebben.  Er ontstaat vanzelf een fotoverslag van de avond. De foto’s kun je na het feest delen met je gasten, of een selectie van de foto’s of je houdt ze lekker voor je zelf  ;-).

Wat kost deze optie?

Als je een show bij ons boekt, dan heb je de mogelijkheid om de optie “Snappshot” bij te boeken. We verhuren dit momenteel niet als losse optie, dus enkel in combinatie met een show. Door een samenwerking aan te gaan met de leverancier, kunnen we het gebruik van de app erg voordelig aanbieden. €99,- incl. btw.
Wil je het compleet geleverd hebben met een 50″ tv scherm, incl. computer en aansluiting, dan komt daar €150,- bij. De Tv komt dan op een mooie hoogte aan aluminium truss te hangen. Totaal kost deze toevoeging dan €249,-

Hoe werkt het?

Back To Top