skip to Main Content
Van bruiloft tot bedrijfsfeest, de beste kwaliteit

Sax and DJ – Saxofonist

Een saxofonist met een dj, oftewel “Sax and DJ” een te gekke combinatie voor jullie feest. De combinatie van een saxofoon met dj is geschikt voor diverse feesten, van een bruiloft tot bedrijfsborrel.

Extra sfeer en interactie

De DJ draait zijn plaatjes zoals hij dat als geen ander kan, de saxofonist speelt met de dj mee, gaat tussen de mensen staan zorgt voor nog meer sfeer en interactie. De muziek is net zo allround als anders, maar dan aangevuld met de heerlijke sounds van de live Sax. We zitten dus niet gebonden aan vast genre, maar spelen in op het publiek. Dit kan met top40, house, lounge, jazz maar natuurlijk ook de welbekende dance classics en oldies.

Wat kost een Saxofonist op ons feest?

De saxofonist speelt een aantal ‘setjes’ met de dj mee. Dit zijn meestal zo’n 3 tot 4 setjes van ongeveer 20 minuten. De saxofonist improviseert tijdens het spelen en maakt er met dj een showtje van.
De saxofonist is een muzikant en wordt als artiest in gehuurd. Naast zijn saxofoon neemt hij ook de benodigde apparatuur mee; oa mengpaneel, draadloze microfoon, draadloze in-ear monitoring etc.
De muzikanten spelen ook nog in diverse bands, dus het is belangrijk om tijdig te informeren naar de beschikbaarheid. Vraag dan ook meteen even naar de actuele gage. Je moet wel denken aan prijzen van rond €350,-

Back To Top