skip to Main Content
Van bruiloft tot bedrijfsfeest, de beste kwaliteit

Ledverlichting is niet meer weg te denken uit de hedendaagse professionele entertainment branche.

Verbruik en warmte productie

Tegenwoordig is de led techniek inmiddels aardig volwassen geworden. Het conventionele licht wordt langzamerhand vervangen omdat led veel meer mogelijkheden en voordelen heeft.
Het grootste verschil is sowieso het stroom verbruik. “Vroeger” gebruikte we par56 lampen van 300 watt per stuk, nu heb ik met ledverlichting dezelfde lichtopbrengst met 130 watt voor 4 lampen, een groot verschil dus.
Ook de warmte die een led lamp produceert in de ruimte is bijna te verwaarlozen.

led lampen

Dynamische Kleuren

RBG-LED

Door het gebruik van drie kleuren led (RGB) kunnen d.m.v. mengen alle kleuren gemaakt worden.
Voorheen kon er per lamp één kleurenfilter per productie voor geschoven worden, en zat je dus tijdens die show vast aan die kleur van dat filter.
Met Led kunnen we op elk gewenst moment een kleur kiezen, en dat is een heel groot voordeel.

Ook kunnen ledlampen zeer snel aan en uit gaan, hiermee kunnen we een stroboscoop effect creëren zonder een aparte  stroboscoop te gebruiken.

Gebruik van LED bij de shows van DJ Giel

Alle verlichting bij de shows van DJ Giel is voorzien van de LED-techniek. Wij gebruiken de techniek waarbij de 3 kleurenledjes achter één lensje zitten, dit geeft de mooiste egale kleuren.
Onze uplights gebruiken we vooral om muren en wanden uit te lichten, door de LED-techniek kunnen we hele mooie effecten en kleuren creëren. We gebruiken 8 led-spots  als basisverlichting, als vervanger dus voor de par56.
Ook de Movingheads van de shows zijn voorzien van een LED-bron.

Back To Top