skip to Main Content
Van bruiloft tot bedrijfsfeest, de beste kwaliteit

Plaatsen waar DJ Giel muziek verzorgd

DJ Giel kan muziek verzorgen in een groot deel van Noord Brabant en soms ook in Limburg of Gelderland.
We hebben er bewust voor gekozen om  ons leveringsgebied te beperken tot de regio Den Bosch – Eindhoven en alles wat daarbij in de buurt ligt.
Dit hebben we gedaan om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen en om in de meeste gevallen geen reiskosten te hoeven berekenen.

Bij bruiloften is het erg fijn om het een persoonlijke kennismaking te hebben en alle afspraken en wensen duidelijk te overleggen.
Meestal is dit bij het bruidspaar thuis of op de feestlocatie en ook daarom is het fijn om een dj uit uw eigen regio te hebben.

bruiloft dj

Feestlocaties

In Noord Brabant zijn erg veel mooie en geschikte feestlocaties waar we graag komen met onze show. Of het nu een oud kasteel is of een luxe nieuwe zaal, wij bespreken graag met u onze mogelijkheden.
Zelfs wanneer het feest in uw eigen huis of tuin is, zijn er diverse mogelijkheden om ook van die locatie een spetterend feest te maken.

Noord Brabant

Zoals al eerder beschreven, richten wij onze activiteiten vooral op Noord Brabant en specifiek op het gebied rondom Den Bosch en Eindhoven.
Dit betekend niet dat er voor andere plaatsen geen mogelijkheid is om ons te boeken. Sommige plaatsen in een andere provincie’s zoals Limburg en Gelderland zijn voor ons ook goed bereikbaar.
Als U graag een show van DJ Giel heeft dan raden wij u aan om even contact op te nemen.

Back To Top